Instagram

100 m²
2mh+oh+k+wc+vh+ph/wc...

304 000
Vh. 304 000
Keskusta
Satulakatu 4, 20780 Kaarina
Paritalo, 2017

Kohdetta välittää

Marko Karppinen

Sijainti kartalla

Täystiilitalo yhdessä tasossa aivan Kaarinan keskustan, koulujen ja muiden palveluiden lähettyvillä. Uskomattoman rauhallinen paikka! ja oma tontti päättyvän tien päässä. Kiinteistömuotoisen paritalon on tasokkaasti saneerannut R.V.Group Oy 2017. Käytännössä vanhaa talossa on vain runko. Lämmitys hoituu nykyään maalämmöllä ja kiinteistön remonteista voisi mainita myös mm. salaojat, katto rakenteineen ja eristeineen uusittu, kaikki putket on uusittu, ikkunat, rappaus, sähköt, jäähdytys, koneellinen ilmanvaihto, kaikki pinnat, keittiö, pesuhuone ja wc-tilat. Nyt myytävän päädyn käytössä tilava aurinkoinen piha, joka myös käyty läpi talon remontin yhteydessä. Etupihan puolelta löytyy iso katettu terassi.

Rakennus

Sijainti
Kaarina, Keskusta
Satulakatu 4, 20780 Kaarina
Tilat
2mh+oh+k+wc+vh+ph/wc+s+katettu ter.+ak+var.
Asuinpinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
2mh+oh+k+wc+vh+ph/wc+s+katettu terassi. Erillinen ak/varasto
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2017
Rakennusmateriaalit
Täystiilitalo
Katon tyyppi
Harja / pelti
Lämmitys
Maalämpö / vesikiertoinen lattialämmitys / patterit
Energialuokka
C.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Mustat käyttämättömät kodinkoneet. Jää/pakastinkaappi, erillisuuni, induktio liesi, liesituuletin, mikro, astianpesukone ja kivitasot, sekä sirreltävä saareke.
Kylpyhuoneen varustetaso
Erillinen wc ja ph/wc-tila molemmat kokonaan laattaa. Lehdessäkin esitelty pesuhuone on tilava ja saunan, sekä pesuhuoneen ikkunat tuovat hyvin valoa. Lasiseinää osin saunaan, suihku ja lattialämmitys. Erillisessä wc:ssä myös lattialämmitys. Kiinteä valaistus
Pintamateriaalit
Tuulikaapissa lattia laattaa ja muuten huonetilat laminaattia. Seinissä osin kiven näköistä tehosteseinää, joita led-valaistus upeasti tuo esiin.
Korjaukset
Kiinteistö muotoinen paritalo on tasokkaasti saneerattu 2017. Käytännössä vanhaa taloon on jätetty vain perustus ja täystiili runko. Lämmitys hoituu nykyään maalämmöllä ja kiinteistön remonteista voisi mainita myös mm. salaojat, katto rakenteineen ja eristeineen uusittu, kaikki putket on uusittu, lämmitysverkosto, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, ikkunat, rappaus, sähköt, jäähdytys maaviileällä ja kattokasetilla, kaikki pinnat, keittiö, pesuhuone ja wc-tilat. Olohuoneessa kääntyvä tulisija, kiinteitä led-valoja. Kysy tarkemmin välittäjältä remontin yksityiskohdat.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kiinteistömuotoisen paritalon on tasokkaasti saneerannut R.V.Group Oy 2017. Käytännössä vanhaa taloon on jätetty vain perustus ja täystiili runko. Edullista asumista, koska lämmitys hoituu nykyään maalämmöllä ja kiinteistön remonteista voisi mainita myös mm. salaojat, katto rakenteineen ja eristeineen uusittu, kaikki putket on uusittu, lämmitysverkosto, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, ikkunat, rappaus, sähköt, jäähdytys maaviileäällä ja kattokasetilla, kaikki pinnat, keittiö, pesuhuone ja wc-tilat. Olohuoneessa kääntyvä tulisija, kiinteitä led-valoja. Tilavan ( yht. n. 1.400 m2 ) pihan käyttö on jaettu kiinteistön kohdalta kahtia, joka tarkemmin avattu hallinnanjakosopimuksessa.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Kaarina
Kylä/Kaup.osa
Keskusta
Kiinteistötunnus
202-407-1-42
Tontin pinta-ala
1400 m²
Tontin omistus
Oma
Kunnallistekniikka
Kunnan vesi
Maasto
Tasamaantontti ja osin loivaa rinnettä
Etupihalla ja kulkutiet juuri asfaltoitu ja muuten suurelta osin nurmikkoa.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Keskustassa, Koulut: Alueen koulut
Liikenneyhteydet
Hyvät

Kustannustiedot

Myyntihinta
304 000 €
Velaton myyntihinta
304 000 €
Kiinteistövero
0 €/v