Instagram

80 m²
3h+k+wc+kph/wc+sauna...

298 000
Vh. 298 000
Piispanristi
Revonkatu 6 A, 20760 Kaarina
Uudiskohde / Paritalo, 2018

Kohdetta välittää

Arto Koski

Sijainti kartalla

Kolme neljästä asunnosta on jo varattu, kolmio enää jäljellä. YLELLISEN AVARA, TÄYDELLISEN TOIMIVA. Valoren arkkitehtisuunnittelu on Sigge Arkkitehdit Oy:n SAFA-arkkitehdin Jani Vahalan käsialaa. Tyyliltään talot ovat moderneja, niiden linjakas ja lähes minimalistinen ulkoasu henkii trendikästä skandinaavisuutta. Parhaan tuntuman tästä näyttävästä kohteesta saat tutustumalla Valoren omaan sivustoon: www.valore.fi Asuntojen pohjaratkaisut on piirretty pieteetillä viimeistä yksityiskohtaa myöten. Yhteen tasoon suunnitellut kokonaisuudet palvelevat arjen tarpeita ja toimintoja tehokkaasti, tilaa on mukavasti myös rennommalle oleilulle ja viihtymiselle. Hukkaneliöitä ei pohjaratkaisuista löydy, ylellistä avaruutta sen sijaan yllin kyllin. Asuntojen keittiöt, ruokailutilat ja olohuoneet ovat avointa ja yhtenäistä tilaa, joka kutsuu viettämään aikaa yhdessä perheen kesken tai ystävien seurassa. Makuuhuoneista jokainen sijaitsee omassa rauhassaan eri puolilla asuntoa. Talot ovat moderneja myös tekniikaltaan. Poistoilmalämpöpumput ja vesikiertoiset lattialämmitykset takaavat mukavan ja edullisen asumisen vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin.

Rakennus

Sijainti
Kaarina, Piispanristi
Revonkatu 6 A, 20760 Kaarina
Tilat
3h+k+wc+kph/wc+sauna+autokatos+pistokepaikka+lämmin varasto 5m2
Asuinpinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan asuinpinta-ala on 80 m2, lisäksi lämmin varasto 5 m2 autokatoksen yhteydessä. Katetut terassit takapihalla n. 16 m2 ja etupihalla noin 6 m2. Rajat on merkitty hallinjakosopimuksen karttaan (alue A) ja yhteisalue (C).
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/Huopa
Lämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys Nilan Compact-poistoilmalämpöpumpulla.
Energialuokka
C.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Puustellin keittiö Siemensin kodinkoneilla: induktioliesi, astianpesukone, monitoimiuuni, mikroaaltouuni, kaappipakastin ja jääkaappi. Kaksi eri tyylisuuntaa: Varjo ja Valkeus. Tarkemmat yksityiskohdat kuvineen www.valore.fi
Kylpyhuoneen varustetaso
Puustellin kalusteet. Kokonaan laatoitettu, suihku, suihkuseinä, kodinhoitotila. Kaksi eri värivaihtoehtoa: musta ja vaalea. Saunassa Harvian sähkökiuas Cilindro. Tarkemmat yksityiskohdat kuvineen www.valore.fi
Pintamateriaalit
Asuintilojen lattiat parkettia ja kosteat tilat laattaa. Tarkemmat yksityskohdat kuvineen www.valore.fi
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
12/2018
Lisätiedot
Takkavaraus olohuoneessa sekä varaus kaminalle takaterassilla. Koko tontin pinta-ala on 1012 m2, josta tämän asunnon osuus on n. 44,8%. Arvio kokonaissähkön kulutuksesta on noin 8.000 kwh vuodessa (n.900 euroa), käyttösähkö ja lämmitys. Lisäksi tulee ainoastaan täysarvovakuutus noin 200 euroa, jätehuolto noin 200 euroa, kiinteistövero noin 200 euroa ja vesi kulutuksen mukaan. Kaikki asumiskulut noin 160 euroa kuukaudessa. Nopean varaajan etu takka veloituksetta, arvo n.6.000 euroa. Varaus ennen 15.12.2017. Maksuerätaulukko; 10% kaupantekohetkellä ja loput 7- erässä noin kahden kuukauden välein valmistumisen mukaan.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Kaarina
Kylä/Kaup.osa
Piispanristi
Kiinteistötunnus
202-3-3256-14
Tontin pinta-ala
1012 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto
Tasainen
Nurmikkoa
Rakennusoikeudet
Käytetty

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Piispanristin Prisma noin 1 km, Kaarinan keskusta noin 1,5 km., Koulut: Alakoulu ja päiväkoti noin 0,5 km, yläkoulu noin 1 km, lukio noin 3,6 km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki noin 200 m.

Kustannustiedot

Myyntihinta
298 000 €
Velaton myyntihinta
298 000 €
Kiinteistövero
200.00 €/v
Puhtaanapito
200.00 €/v
Lämmityskustannukset
75 €/kk
Sähkönkulutus
8000 kWh/v