Instagram

139.5 m²
5h+k+s+ak+var

388 000
Vh. 388 000
Hirvensalo / Haarla
Auringonkehrä 22, 20900 Turku
Paritalo, 2014

Kohdetta välittää

Marko Karppinen

Sijainti kartalla

Erittäin rauhallinen hyvä paikka. Iso tontti rajoittuu takapihaltaan metsään. Hyvät yhteydet keskustaan ja lähikauppa, koulu ja päiväkoti sekä lasten leikkipaikkoja lähellä. 2014 valmistunut rapattu paritalo, jossa asut kuin omakotitalossa. Edulliset asumiskustannukset ja omat selkeät pihat jaettu muureilla ja rimotuksilla. Tilavalla pihalla laatoitusta, isot terassit, sekä istutsaltaat. Vesikiertoinen lattialämmitys, varaava takka, korkea olohuone, isot ikkunat, tilava parveke lasikaitein ja muutenkin tasokas varustelu.

Rakennus

Sijainti
Turku, Hirvensalo / Haarla
Auringonkehrä 22, 20900 Turku
Tilat
5h+k+s+ak+var
Asuinpinta-ala
139.5 m²
Kokonaispinta-ala
162.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ak: et+mh+oh+k+khh/pukuh+ph+s+wc Yk: 3mh+ph/wc+iso katettu parveke lasikaitein. Rak.lupapiir.muk. h.ala n. 139,5 m2 ja kok.ala n. 162,5 m2 Erill. lämmin var. n. 7,5 m2+autokatos.
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2014
Rakennusmateriaalit
Puurunko / rappaus
Katon tyyppi
Pulpetti / pelti
Lämmitys
Talossa vesik.lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla
Energialuokka
C.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Puustellin kalusteet: Jää/pakastinkaappi, Induktio taso ja erill.kiertoilmauuni, liesituuletin, integroitu astianpesukone, kalustemikro ja musta Blanco allas
Kylpyhuoneen varustetaso
Ak:n ph:ssa pinnat laattaa, 2xsuihku, sauna, jossa ikkuna. Ak:n erill.wc:n lattia laattaa ja seinät osin laattaa. Yk:n ph/wc:n pinnat laattaa, suihku, lasiset suihkuseinät ikkuna. Em. tiloissa kaapistoja ja wc-tiloissa peilit. Yhdistetty khh/pukuh, josta käynti takapihan terassille. Ak:n pesuhuoneen ja saunan ovet lasia.
Pintamateriaalit
et+oh+k laattaa ja loput huonetilat parkettia.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kiinteistömuotoinen paritalo, jossa pihat jaettu muureilla / rimotuksilla. Koko tontin pinta-ala on 1516 m2, joka jaettu puoliksi hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Nyt myytävän puoliosuuden tontin vuokra on n. 2.664 euroa / vuosi. Omistajaperheen sähkönkulutus ollut n. 16.900 kWh / vuosi, joka on sisältänyt käyttösähkön ja lämmityksen. Olohuoneessa varaava takka kulmalasiluukulla. Korkea oh auki yläkertaan ja olohuoneessa sekä muissakin huoneissa isot ikkunat. Osassa huonetiloissa ledvalaistusta ( kuten oh ja et ). Portaikossa / yläkerrassa lasikaiteet. Kohteessa etu- ja takapihalla, sekä päädyssä terassit. Etupihan terassi ja parveke on katettu. Atk-kaapelointi, Puustellin kalusteet: khh:ssa, wc:t, keittiö ja 3 mh:ssa kaapistoa. Khh:n yhteydessä tek.tila varasto ja erill. piharak., jossa lämmin varasto ja tilava autokatos.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Turku
Kylä/Kaup.osa
Hirvensalo / Haarla
Kiinteistötunnus
853-54-26-7-L2
Tontin pinta-ala
1516 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Vuokranantaja
Turun Kaupunki
Tontin vuokra
2664.20 €/v
Kunnallistekniikka
On
Maasto
Tasamaan tontti
Etupihalla laatoitusta ja päädyssä / takapihalla nurmikkoa ja muuten takapiha metsää

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Turun Kaupunki
Palvelut
Lähikauppa n. 1 km., Koulut: Haarlan päiväkoti, eskari ja alakoulu.
Liikenneyhteydet
Lähimmät pysäkit n. 300 m
Lisätietoja
Kiinteistömuotoinen paritalo, jossa hallinnanjakosopimuksella jaettu kiintiestön käyttö. Molemmilla pihaan omat sisäänkäynnit ja pihat jaettu rapatulla muurilla / rimotuksilla. Molemmilla omat sähkö ja vesimittarit sekä jätehuollot. Kumpikin puoli hoitaa siis kaikki toimet itse. Ks. hallinta-alueen / nyt myytävän puoliosuuden rajat esitteenliitteenä olevasta kartasta. Myyjällä panttikirjoja 350.000 euron edestä ostajalle valmiina.

Kustannustiedot

Myyntihinta
388 000 €
Velaton myyntihinta
388 000 €
Kiinteistövero
377.96 €/v
Muut maksut
Varainsiirtovero 4 %